自由鳥 Birdie Mobile 公佈月費計劃!$90/月 5GB 4G 21Mbps 數據月費!

大家係咪已經試用緊由 SmarTone 推出的自由鳥 Birdie Mobile 的月費呢?今天,自由鳥 Mobile 正式公佈了本地流動通訊服務月費計劃詳情,唔知大家又覺得抵唔抵呢?

自由鳥 Mobile 的月費每月低至 HK$90 連 5GB 的 4G 21Mpbs 數據,如選用月費 $120 的 7GB 計劃,更可於貓頭鷹時間內任用數據。另外,自由鳥 Mobile 賣點仲有無合約,無行政費,而且用唔完的 Data 也可以 P2P 過數比其他人。

自由鳥Mobile月費計劃詳情

月費 HK$90/月 HK$120/月
本地數據 5GB
(用完後仍可以不高於128Kbps繼續無限上網)
7GB

(用完後仍可以不高於128Kbps繼續無限上網)

上網速度 4G LTE (21Mbps) 4G LTE (21Mbps)
數據P2P
貓頭鷹時間# X
通話時間 3,000分鐘 無限
附加服務 網內SMS、留言信箱、來電轉駁、來電顯示、來電待接及電話會議

另外,透過推薦加入自由鳥 Mobile 的朋友更可享共兩個月的每月額外 2GB 本地數據。

www.birdie.com.hk/birdie/75856/jsp/share.jsp?go=subscribe&ref=9Z6V8&lang=zh

發表回覆